Παιδιά, από τον Μάρτη και ανάλογα με τον καιρό συνηθίζουμε να δίνουμε διεγερετική τροφοδοσία σε σιρόπι νερού-ζάχαρης.
Αυτό το εμπεδώσαμε πια.
Επίσης παραδεχόμαστε ότι καλό θα ήταν το σιρόπι να είναι λίγο και καθημερινό, για τον φόβο βασικά ότι αν μείνει πάνω από 2 μέρες θα ξινίσει.
Ξέρει κάποιος να μου πει, αν αντί για μίγμα νερού-ζάχαρης, βάζαμε μίγμα νερού-μέλι και φιάχναμε ένα μελόνερο σαν το σιρόπι σε ρευστότητα, αυτό θα ξίνιζε αν έμενε κάποιες μέρες?
Αυτό το εμπεδώσαμε πια.
Επίσης παραδεχόμαστε ότι καλό θα ήταν το σιρόπι να είναι λίγο και καθημερινό, για τον φόβο βασικά ότι αν μείνει πάνω από 2 μέρες θα ξινίσει.
Ξέρει κάποιος να μου πει, αν αντί για μίγμα νερού-ζάχαρης, βάζαμε μίγμα νερού-μέλι και φιάχναμε ένα μελόνερο σαν το σιρόπι σε ρευστότητα, αυτό θα ξίνιζε αν έμενε κάποιες μέρες?